Komercialni sušilnik / dehidrator #COM1

Celotno ohišje, notranji in zunanji del je izdelan iz nerjavečega jekla.

V kompletu dobite 12 pladnjev iz 100% nerjavečega jekla in 12 Polyscreens mrežic brez BPA.

Varjenje in končna izdelava po strogih merilih NSF (National Sanitation Foundation - Ameriška javna organizacija za zdravje in varnost)

Однокамерная профессиональная сушилка Excalibur NSF COM1
 

Varjenje in končna izdelava po strogih merilih NSF (National Sanitation Foundation - Ameriška javna organizacija za zdravje in varnost)

Računalniško digitalno odčitavanje, 99-urna programska ura, v nastavljivem temperaturnem območju od 16◦ do 98◦ C in z avtomatskim izklopom. Digitalni zaslon omogoča nastavitev: zamika ventilatorja, vrste alarma in cikel zvočnih opozoril. Uporabnik lahko izbere enote za prikaz temmeparture ( v stopinjah Celzija ali Fahrenheita ).

Specifikacija produkta:
- 12 pladnjev iz nerjavečega jekla
- Velikost pladnjev: 0,62m × 0,62m
- Skupna površina: 4,65 m2
- Napetostno območje: 220V - 240V
- Tip priključka: enofazni (3 žice)
- Moč: 2400W
- Maks. tok: 15A
- Teža: 68kg
- Št. temp. območij: 1

Za vse informacije o razpoložljivosti in dobavljivosti nas kontaktirajte.

Razprodano

8 500,- EUR
Dodaj v voziček
 
Voziček
Vaš voziček je prazen

O sušenju / dehidraciji živil


Sušenje hrane je človek odkril že v pradavnini, ko je iskal načine, kako ohraniti živila dlje časa užitna. Sodobne metode shranjevanja živil s pomočjo hlajenja, zamrzovanja, konzerviranja ali pasterizacije, so ta starodavni način obdelave živil skoraj potisnile iz naše zavesti. Kljub vsej današnji tehnologiji pa je sušenje / dehidracija še vedno med najbolj varnimi in varčnimi načini konzerviranja živil, hkrati pa odlično ohrani njihovo hranilno vrednost in okus.