Komercialni sušilnik / dehidrator #COM2

Celotno ohišje, notranji in zunanji del so izdelani iz nerjavečega jekla. Vratca, pladnji in nosilci za pladnje so odstranljivi in enostavni za čiščenje. Motor in ventilator sta združena na zadnjem delu ohišja. Zadnji del ohišja se lahko odpre in na ta način si olajšate čiščenje dehidratorja.

V kompletu dobite 42 pladnjev iz 100% nerjavečega jekla in 42 Polyscreens mrežic brez BPA.

Varjenje in končna izdelava po strogih merilih NSF (National Sanitation Foundation - Ameriška javna organizacija za zdravje in varnost)

excalibur commercial dehydrator
 

Dvoconski sušilnik / dehidrator z ločenimi kontrolami za temperaturo.

Računalniško digitalno odčitavanje, 99-urna programska ura, v nastavljivem temperaturnem območju od 16◦ do 98◦ C in z avtomatskim izklopom. Digitalni zaslon omogoča nastavitev: zamika ventilatorja, vrste alarma in cikel zvočnih opozoril. Uporabnik lahko izbere enote za prikaz temmeparture ( v stopinjah Celzija ali Fahrenheita ).

Specifikacija produkta:
- 42 pladnjev iz nerjavečega jekla
- Velikost pladnjev: 0,55m × 0,55m
- Skupna površina: 12,63 m2
- Napetostno območje: 220V - 240V
- Tip priključka: trifazni (4 žice)
- Moč: 4800W
- Maks. tok: 30A
- Teža: 136kg
- Št. temp. območij: 2

Za vse informacije o razpoložljivosti in dobavljivosti nas kontaktirajte.

Razprodano

17 000,- EUR
Dodaj v voziček
 
Voziček
Vaš voziček je prazen

O sušenju / dehidraciji živil


Sušenje hrane je človek odkril že v pradavnini, ko je iskal načine, kako ohraniti živila dlje časa užitna. Sodobne metode shranjevanja živil s pomočjo hlajenja, zamrzovanja, konzerviranja ali pasterizacije, so ta starodavni način obdelave živil skoraj potisnile iz naše zavesti. Kljub vsej današnji tehnologiji pa je sušenje / dehidracija še vedno med najbolj varnimi in varčnimi načini konzerviranja živil, hkrati pa odlično ohrani njihovo hranilno vrednost in okus.