Kontakt

Fiksni telefon:
+386 (0)590 21 700

Mobilni telefon:
+386 (0)41 380 805

E-pošta:
info@amproj.si

Naslov:
AMPROJ d.o.o. (CENTER EKO365)
Runkova ul. 2
1000 Ljubljana
Slovenija

Urnik odprtja trgovine:
od ponedeljka do četrtka od 9:00 do 19:00,
sobote, nedelje in prazniki zaprto.
Podatke o delovnem času trgovine lahko preverite tudi na spletni strani: odpiralnicasi.com

Plačilo in dostava

Načini plačil

 • Z gotovino (samo v trgovini EKO365)
 • Predračun
 • S plačilnimi karticami (samo v trgovini EKO365)
 • Plačilo na obroke s kreditnimi karticami preko POS terminala (samo v trgovini EKO365)
 • Po povzetju

Z gotovino (samo v trgovini EKO365):

Plačilo z gotovino se izvede ob osebnem prevzemu blaga. Gotovina je pri nas še vedno najbolj priljubljeno plačilno sredstvo. :-)

Predračun:

Po prejemu potrditve naročila bomo začeli z obdelavo vašega naročila. Ponovno bomo preverili stanje zalog in vam preko elektronske pošte poslali predračun z navodili za vplačilo. V primeru, da je naročilo izvedeno izven delovnega časa, lahko pričakujete predračun naslednji delovni dan. Naročilo bo obdelano takoj po prejemu vašega nakazila o čemer boste prejeli obvestilo po elektronski pošti. V kolikor je blago na zalogi in je vplačilo izvedeno do 11:00 ure, bo pošiljka oddana še isti dan. V primeru, da blago ni na zalogi boste poleg predračuna prejeli tudi obvestilo o predvidenem datumu dostave.

S plačilnimi karticami (samo v trgovini EKO365):

 • Maestro
 • BA MAestro
 • Visa

Plačilo na obroke s kreditnimi karticami preko POS terminala (samo v trgovini EKO365):

 • Mastercard (izdajatelj NLB d.d.)
 • Visa (izdajatelj NLB d.d.)
 • Karanta (izdajatelj NLB d.d.)
 • American Express
 • Diners Club

Za blago do vrednosti 500€ omogočamo nakup na 3 obroke, nad 500€ pa na 6 obrokov.

Po povzetju:

Plačilo po povzetju je najhitrejši način za dostavo blaga na vaš naslov, ker ni potrebno čakati prejem vašega nakazila na naš račun. Plačilo boste izvedli ob prejemu pošiljke. V kolikor je blago na zalogi in je naročilo izvedeno do 11:00 ure, bo pošiljka oddana še isti dan. Zalogo lahko preverite na spletni strani. V kolikor določenega izdelka ni na zalogi nas kontaktirajte in vam bomo sporočili točen dobavni rok.

Dobavni rok, dostava in prevzem

Dobavni rok:

Čeprav imamo večino izdelkov ves čas na zalogi, se lahko kljub temu zgodi, da zaradi večjega povpraševanja po določenem izdelku le tega ne bo več na zalogi. V tem primeru boste prejeli obvestilo, v katerem vas bomo obvestili o dobavnem roku in vas prosili za potrditev, če je novi dobavni rok sprejemljiv za vas. V kolikor določenega izdelka ni na zalogi nas kontaktirajte in vam bomo sporočili točen dobavni rok.

Dostava:

 • Dostava:

Da bi naročene artikle dostavili čimprej do Vas, smo se odločili za najbolj optimalno paketno dostavo. S Pošto Slovenije, GLS-om, Gold Ekspres-om in City Express-om imamo sklenjene pogodbe kar za Vas pomeni, da lahko dostavo blaga pričakujete že naslednji dan. Vsa podjetja namreč zagotavljajo, da večina pošiljk prispe do naslovnika v roku 24 ur. V najslabšem primeru boste pošiljko dobili v roku 48 ur. Pri tem nudi Pošta Slovenije dostavo tudi ob sobotah, City Express pa omogoča opcijsko dostavo isti dan za pošiljke, ki so prevzete do 10. ure. Vsa podjetja izvajajo dostavo paketov v dopoldanskem času. V primeru, da se odločite za Pošto Slovenije in v kolikor v času dostave ne boste prisotni na naslovu, ki ste ga navedli v naročilu, lahko pošiljko prevzamete na najbližji Pošti. V primeru, da se odločite za dostavo pri GLS-u, Gold Ekspresu ali City Expresu, vas bo kurir še pred dostavo poklical po telefonu in se boste dogovorili kdaj in kje želite prevzeti blago. Če paketa ni mogoče dostaviti na naveden naslov za dostavo, dostavljavec pusti obvestilo s telefonsko številko, da se lahko dogovorite za ponovno dostavo. Ob naročilu lahko izbirate med dvema opcijama: dostava Pošta Slovenije ali dostava GLS, Gold Ekspres ali City Expres. V primeru da se odločite za dostava GLS, Gold Ekspres ali City Expres, bomo sami izbrali dostavno službo, ki bo glede dano situacijo najhitreje dostavila blago do vaših vrat. V kolikor želite, da vam blago dostavi dostavna služba, ki ji najbolj zaupate, prosimo, da to napišite v polje opomba.

 • Stroški dostave:

Plačilo po predračunu (dostava GLS/Gold Ekspres/City Express): 3.- EUR
Plačilo po povzetju (dostava GLS/Gold Ekspres/City Express): 4.5 EUR
Plačilo po predračunu (dostava Pošta Slovenije): 4.3.- EUR
Plačilo po povzetju (dostava Pošta Slovenije): 5.8 EUR

Osebni prevzem blaga

Blago lahko prevzamete tudi osebno na naslovu trgovine EKO365:
Runkova 2,
1000 Ljubljana
Lokacija trgovine EKO365
Oglejte si še lokacijo Centra EKO365 z aplikacijo Google Street View

Osebni prevzem v trgovini EKO365 je najhitrejši in najenostavnejši prevzem blaga, pri tem pa nimate nobenih dodatnih stroškov. Hkrati se lahko na lastne oči prepričate v kvaliteto artiklov, ki jih lahko najdete samo v naši trgovini. Za osebni prevzem v trgovini prosimo, da počakate na potrditveno e-pošto, v kateri vas bomo obvestili, da je blago pripravljeno za prevzem ali pa nas predhodno pokličete. Prevzem je možen vsak delovnik med 9. in 17. uro, ob sredah pa med 9. in 19. uro.


V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, smo vam na voljo vsak delavnik med 9. in 17. uro, ob sredah pa med 9. in 19. uro na telefonu 059021700 ali preko elektronske pošte: info@amproj.si

Voziček
Vaš voziček je prazen

O sušenju / dehidraciji živil


Sušenje hrane je človek odkril že v pradavnini, ko je iskal načine, kako ohraniti živila dlje časa užitna. Sodobne metode shranjevanja živil s pomočjo hlajenja, zamrzovanja, konzerviranja ali pasterizacije, so ta starodavni način obdelave živil skoraj potisnile iz naše zavesti. Kljub vsej današnji tehnologiji pa je sušenje / dehidracija še vedno med najbolj varnimi in varčnimi načini konzerviranja živil, hkrati pa odlično ohrani njihovo hranilno vrednost in okus.